Beurs Expo goed bezocht
 

Meer dan organisatie

Interim projecten en event managementdiensten

EXPOMotion levert sales-, marketing- en communicatiesupport evenals eventmanagement diensten voor al uw evenementen. Wij nemen zo een deel of de totale organisatie van uw evenement over, van ontwikkelen tot de nazorg in de gehele Benelux. Zo gaat u, samen met ons en onze partners, een succesvol evenement tegemoet. Wilt u op de hoogte blijven van al het EXPOMotion nieuws? Schrijf u dan in voor de digitale nieuwsbrief.

Sales, marketing en communicatie support

EXPOMotion verzorgt de sales-support voor uw beurs. Met de deskundige ervaring van onze salesmanager ondersteunen wij de werving van beursdeelnemers en -bezoekers. 

EXPOMotion verzorgt, desgewenst ook de gehele marketing-support. Onze beursmanager heeft ruime ervaring in diverse branches, zowel B-to-B als op consumentengebied. Hij levert managementondersteuning voor de gehele of gedeeltelijke uitvoering van uw beurs of evenement.

EXPOMotion levert communicatie-support. Onze PR-partners zorgen voor een compleet promotiepakket van pers en publiciteit, magazines, advisertising en ondersteunende websites. Een mediamix die er voor zorgt dat u de juiste doelgroep bereikt.

© 2021 EXPOMotion
info@expomotion.nl M +31 (0)6 26 110 245
Deel deze pagina: