Beurs Expo goed bezocht
 

Beurzen

EXPOMotion heeft een ruime beurservaring in diverse branches, zowel gericht op consumenten als B-to-B. Ook voor de organisatie van uw beurs kunt u onze kennis van zaken inzetten. Van ondersteuning op deelgebieden tot volledige uitbesteding van de organisatie: EXPOMotion neemt u zorgen uit handen.

EXPOMotion is een full-service organisatiebureau en adviseert en/of organiseert onder meer grootschalige beursprojecten vanaf de opzet van een beurssecretariaat (uitnodigingen, registratie, etc.) tot het aantrekken van beursexposanten en -bezoekers. Ook het ontwerp en de opbouw  en inrichting van diverse stands evenals alle PR-diensten en financiĆ«le administratie nemen wij desgewenst van u over. Het geheel uiteraard in nauwe samenwerking met u als opdrachtgever, waarbij transparantie van de te organiseren beurs verzekerd is.
 
Wij starten een beursproject altijd met een persoonlijk adviesgesprek, waarna wij aan de hand van uw wensen een offerte op maat opstellen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bij de organisatie van uw beurs kunnen bieden, neem dan gerust contact met ons op.
 
Beurzen en congressen die door EXPOMotion worden georganiseerd zijn:
© 2021 EXPOMotion
info@expomotion.nl M +31 (0)6 26 110 245
Deel deze pagina: