Overal te volgen
 

Nieuws overzicht

Thema FleetEvent 21 maart 2019: Hoe reëel is een 100% elektrisch wagenpark?

De energietransitie in ’s lands wagenpark is volop gaande, wat de nodige uitdagingen met zich meebrengt. Niet alleen overtreft de vraag naar vol-elektrische auto’s het aanbod, de verwachtingen... Lees meer..

RemarketingEvent 6 juni 2019. Zet vast in uw agenda!

Op donderdag 6 juni 2019 vindt alweer de 9de editie plaats van het Remarketing Event. Op Landgoed Groot Kievietsdal in Baarn gaan we in op de nieuwste ontwikkelingen van online retail.... Lees meer..

Goed bezochte Bestelauto Expo krijgt vervolg in 2019

De tweede editie van de Bestelauto Expo zit erop. Het evenement heeft in de vernieuwde opzet bijna dubbel zoveel bezoekers getrokken dan vorig jaar, waarbij er deze editie wederom een mooie... Lees meer..

Bestelauto Expo 2018 op 13 & 14 november

TWEEDE EDITIE NATIONALE BESTELAUTOVAKBEURS Almere, 5 februari 2018. Beursorganisator EXPOMotion kondigt de tweede editie aan van Bestelauto Expo, de nationale vakbeurs voor de... Lees meer..

Agenda EXPOMotion 2018

Het Remarketing Event en Lounges vinden in 2018 plaats op de volgende dagen: Donderdag 18 januari           Remarketing  'Nieuwjaars' ... Lees meer..

Bestelauto Expo blijkt échte verkoopbeurs

De eerste editie van de Bestelauto EXPO op 4 en 5 oktober heeft menig exposant geen windeieren gelegd. Zo moest Nefkens Peugeot de hulp van extra accountmanagers inroepen om de stroom van orders... Lees meer..

NIEUW: “Bestelauto Expo 2017”

VAKEVENEMENT VOOR HET TOTALE BESTELAUTO SEGMENT  De bestelauto krijgt een eigen event in Nederland. Op woensdag 4 en donderdag 5 oktober 2017 vindt in Expo Houten de eerste... Lees meer..

Ook communiceren via de nieuwsbrief van het Fleet Platform?

Het Fleet Platform is, samen met haar partners, in korte tijd uitgegroeid tot een community op het gebied van zakelijke mobiliteit en beschikt over een aanzienlijke database om vanuit te... Lees meer..

Thema Fleet Event 16 februari: Leasen zonder last

Nieuwe regelgeving zoals de IFRS en de BKR (voor private lease van belang), en ook de veranderende mobiliteitsvraag bij werknemers vragen om flexibiliteit en doortastendheid bij u, de... Lees meer..

EXPOMotion wenst u Fijne Feestdagen!

Het Team van EXPOMotion wenst u Fijne Feestdagen en verwelkomt u graag weer op een van onze evenementen in 2017!

‘Meer mobiliteit’ op vernieuwde Vakbeurs Facilitair

Een van ’s lands grootste vakbeurzen, Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer, verhuist de komende editie naar de Jaarbeurs in Utrecht. Dat schept meer & nieuwe mogelijkheden voor... Lees meer..

Remarketing Event 2016: Wat is uw afzetkanaal?

Op donderdag 2 juni 2016 is er weer een Remarketing Event met als thema: Wat is uw afzetkanaal? In samenwerking met Automotive-management presenteren wij u een onderzoek naar de huidige en... Lees meer..

Fleet Lounge 11 februari: De (mobiliteit) strategie van uw collega Fleetowner

Op  donderdag 11 februari a.s.  vindt de eerste editie plaats van een serie Fleet Lounges: brancheborrels specifiek voor wagenparkbeheerders en beslissers omtrent zakelijke... Lees meer..

EXPOMotion en TrendsinAutoleasing met mobiliteitsplein op Vakbeurs Facilitair

Een kwart van de beslissingen over de inkoop van het wagenpark wordt genomen door facility managers. En die laatste groep trekt jaarlijks massaal naar ’s lands grootste beurs op dit gebied:... Lees meer..

Remarketing Lounge in teken van Import en Export

Op donderdag 24 september 2015 vindt er weer een Remarketing Lounge plaats in Hotel Almere van der Valk. Deze bijeenkomst duurt van 15.30 uur tot 19.00. Voor deze bijeenkomst dient u te... Lees meer..

Wagenpark beheren, kiezen of delen?

Op donderdag 10 september a.s. vindt de tweede Fleet Lounge plaats in Hotel van der valk Houten. Hier krijgt u, in een dynamische netwerkomgeving, hoogwaardige Fleetmanagement vakinformatie.... Lees meer..

Data als salesversneller centraal op Remarketing Event

De vijfde editie van het Remarketing Event draait dit jaar helemaal om het belang van data in het remarketingproces. Op 26 maart buigen zich in Almere diverse sprekers over het belang van data.... Lees meer..

Fleet Lounge 12 februari a.s. in teken van Telematica

Donderdag 12 februari 2015 is de eerste Fleet Lounge, dé landelijke brancheborrel voor beslissers in de wagenparksector. Hier krijgt u, in een dynamische... Lees meer..

Eerste Fleet Event een groot succes

'Ontbundelen' is kernwoord tijdens druk congres Houten, 27 november 2014 - Met 220 bezoekers uit de wereld van fleet en lease was het allereerste Fleet Event in Houten een groot succes.... Lees meer..

Nieuw congres voor EXPOMotion

Nieuw jaarlijks congres over wagenparkbeheer Almere, 22 september 2014. Kennis delen en netwerken, dat is in het kort de doelstelling van het Fleet Event. Dit nieuwe evenement over... Lees meer..

Autobrief 2 onderwerp op Remarketing lounge 25 september

Op donderdag 25 september vindt er weer een Remarketing Lounge plaats in Hotel Almere van der Valk die om 16.00 uur begint. Vanaf 17.00 uur begint de netwerk borrel. Voor deze bijeenkomst dient u... Lees meer..

De ene loyale klant is de andere niet…. en dat geeft wel!

Op dinsdag 27 mei vindt er weer een Remarketing Lounge plaats in Hotel Almere van der Valk die om 16.00 uur begint. Misverstanden over en mismanagement van klantloyaliteit. De... Lees meer..

Sfeerimpressie Remarketing Event 25 maart (Video)

Hier vindt u een sfeerimpressie (video) van het afgelopen Remarketing Event, gehouden op 25 maart jl. in Almere. Meer informatie over het Remarketing Platform, nieuws en onze partners vindt u op... Lees meer..

'Digitalisering verandert remarketing'

Remarketing Event steeds belangrijker  kennisbron voor automotive bedrijven ALMERE 17 februari 2014 – Het jaarlijkse Remarketing Event, dit jaar op 25 maart in Almere, is voor... Lees meer..

Zet u deze data vast in de agenda.

De Remarketing Lounges en het Remarketing Event vinden in 2014 wederom plaats in Hotel Almere op de volgende dagen: Woensdag 8 januari  ... Lees meer..
© 2019 EXPOMotion
info@expomotion.nl M +31 (0)6 26 110 245 T +31 (0)36 841 4819 F +31 (0)84 867 4151
Deel deze pagina: