Beurs Expo goed bezocht
 

'Digitalisering verandert remarketing'

Remarketing Event steeds belangrijker kennisbron voor automotive bedrijven

ALMERE 17 februari 2014 – Het jaarlijkse Remarketing Event, dit jaar op 25 maart in Almere, is voor een groeiende groep bedrijven in de branche een belangrijke kennisbron. Dit blijkt uit het toenemende aantal voorregistraties van managers die willen deelnemen aan het enige evenement dat volledig draait om de gebruikte-automarkt. “De aan het Event gekoppelde Remarketing Lounges trekken inmiddels twee keer zoveel bezoekers als een jaar geleden”, vertelt Patrick van Tilburg, organisator van het Remarketing Event. “Bedrijven in de breedte van de sector zoeken naar kennis om hun marktpositie te consolideren of versterken. Die informatie is verkrijgbaar op het Event. Zeker dit jaar als we inzoomen op de enorme kansen die digitalisering biedt”.

De toenemende digitalisering verandert het traditionele autobedrijf aan de achterkant steeds meer in een professioneel informatieverwerkingsbedrijf. Alleen bedrijven die de verzamelde informatie en op juiste wijze omzetten in commerciële data houden de prospectkoper geïnteresseerd voor occasions en bijbehorende diensten. Zij vinden een antwoord op vragen als ‘wie is deze klant in 2014?’ en ‘hoe gedraagt deze zich vandaag de dag?’ Op het Remarketing Event komen de antwoorden op deze vragen op een praktische wijze aan de orde.

Over Remarketing Event
De 4e editie van het Remarketing Event is een gezamenlijk initiatief van EXPOMotion stakeholders uit de remarketing-branche en vindt dit jaar plaats op dinsdag 25 maart in Hotel Van der Valk Almere en duurt van 11:45 uur t/m 19:00 uur. Het congres is gericht op, dealerholdings, professionele retail , leasemaatschappijen fleetowners en andere bedrijven die professioneel te maken hebben met de handel van gebruikte auto’s. Bezoekers kunnen zich hiervoor aanmelden via: http://www.remarketingevent.nl/bezoekers/registratiepagina/ 

 

 

© 2021 EXPOMotion
info@expomotion.nl M +31 (0)6 26 110 245
Deel deze pagina: