Beurs Expo goed bezocht
 

10 jaar EXPOMotion: vele duizenden bezoekers en ruim 350 partners

Almere 20 juli. Event managementbureau EXPOMotion heeft afgelopen 16 juli haar 10-jarig bestaan gevierd. In tien jaar tijd hebben vele duizenden bezoekers en ruim 350 partners de onze netwerk-congressen en beurzen bezocht én mogelijk gemaakt. Via deze weg willen wij u voor uw bezoek en samenwerking bedanken en hopen u ook in het komende decennia weer te mogen verwelkomen.

Het begon allemaal in 2010 met het opzetten van het eerste Remarketing Event. Inmiddels hebben we hier bijna 10 events en 30 Lounges van georganiseerd. In 2014 vond de eerste editie van het Fleet Event plaats. Tot en met vandaag zijn er 5 edities geproduceerd met daarnaast nog eens 12 Fleet Lounges. Door de corona-crisis hebben wij vorige maand op 24 juni onze eerste online studio-uitzending ‘Fleet Lounge Live!’ geproduceerd. Hier kunt u deze nog eens terugzien. In 2017 zijn we gestart met de Bestelauto Expo in Expo Houten. 

Zonder hulp van onze samenwerkende (media)partners, locaties en facilitaire toeleveranciers hebben we al deze bijeenkomsten niet kunnen organiseren. Ook aan hen onze dank. En we hopen uiteraard op een verdere voortzetting van deze succesformule!

Binnenkort informeren wij u via onze nieuwsbrief over onze evenementen in het najaar, die (nog altijd) vanwege Corona een ‘online event-karakter’ zullen krijgen. Bent u geïnteresseerd in een partnership op een van onze events, vraag dan hier het informatiepakket aan. 

Met vriendelijke groet,


Patrick van Tilburg - directeur EXPOMotion

© 2021 EXPOMotion
info@expomotion.nl M +31 (0)6 26 110 245
Deel deze pagina: