Beurs Expo goed bezocht
 

10 jaar Remarketing Event!

19 december 2019. In 2020 vindt het 10e Remarketing Event plaats! Deze jubileumeditie is op donderdag 4 juni 2020 op een locatie die we na de jaarwisseling onthullen. Om alle tijd, energie en aandacht aan deze jubileum-editie te besteden, is er in dit jaar geen Remarketing Lounge. 

Het thema van editie 10 is: 

“Remarketing van morgen: meer occasions, meer snelheid, meer opbrengst.” 

Dit thema wordt uitgewerkt in de verschillende facetten van bedrijfsvoering: 

Wie ben je?
Ben je een dealer die eigen-merk occasions verkoopt om klanten voor de werkplaats te binden? Ben je een universele garage met regiofunctie? Ben je een kleine, flexibele specialist? Een scherp antwoord op deze vraag is essentieel voor de remarketing van morgen.

Wat is je strategie?
Ga je voor hoge omloopsnelheid met lage marges? Dan kies je bijvoorbeeld voor A- en B-segment auto’s tussen 3 en 8 jaar oud. Of richt je je als specialist juist op een specifieke markt waarin je hoge marges rekent? Wellicht met exotische auto’s of oldtimers? Hierin kunnen marketeers en adviesbureaus een rol spelen en die zijn als partner aan het Remarketing Event verbonden.

Welke auto’s koop je in? En waar?
Koop je je auto’s nog ‘live’ in bij de groothandel of de leasemaatschappij? Maak je vaak gebruik van de diensten van een (online) veilinghuis? Of heb je zo je eigen inkoopkanalen? Tijdens het Remarketing Event 2020 kun je kennis maken met tal van aanbieders en verkoopplatforms en komen ook andere dienstverleners aan bod, zoals taxatiesystemen en importbedrijven.

En dan: wie zijn je klanten? En hoe verkoop je je occasions?
Maak je gebruik van de bekende online-kanalen? Er zijn ook allerlei dienstverleners die je kunnen helpen om je auto’s daar nog beter aan te bieden. Want een juiste online presentatie is essentieel voor je bedrijfsvoering. Ook dit facet krijgt op Remarketing Event nummer 10 alle aandacht! 

Het is nu al mogelijk om je aan te melden als deelnemer, klik op de button hieronder.

Participeren in het event als partner of sponsor? Neem contact op met Patrick van Tilburg voor een maatwerk partnership of sponsoring. Bel 036 848 24 21 of mail naar info@expomotion.nl. 

Remarketing Event wenst al haar relaties een positief 2020 toe!

Met vriendelijke groeten,


Remarketing Platform
 

© 2021 EXPOMotion
info@expomotion.nl M +31 (0)6 26 110 245
Deel deze pagina: