Beurs Expo goed bezocht
 

Data als salesversneller centraal op Remarketing Event

De vijfde editie van het Remarketing Event draait dit jaar helemaal om het belang van data in het remarketingproces. Op 26 maart buigen zich in Almere diverse sprekers over het belang van data.

In de wereld van remarketing en gebruikte auto’s zijn ict-tools en data steeds belangrijker geworden. Maar hoe kunnen deze processen verder worden geoptimaliseerd? Welke data heb je daarvoor nodig? Over die vraag buigen zich verschillende sprekers gedurende een hele dag in Hotel van der Valk in Almere.

Dagvoorzitter is Meindert Schut, adjunct-hoofdredacteur Business Nieuws Radio (BNR) en presentator van de Nationale Autoshow. Tijdens de openingssessie gaat hij met een aantal gasten aan tafel om te zien wat het belang is van Big Data in het remarketingproces. Onder degenen die aanschuiven zijn onder meer ondernemer Marco van Beek, Peter Odding van VWE en columnist annex ex-dealer Hans Adriani. Vast tafelheer tijdens deze sessie is Luberto van Buiten, hoofdredacteur van het vakblad Automotive.

Overwinningen boeken

In de middag kunnen bezoekers kiezen uit drie parallelsessies en workshops. Daaronder bijvoorbeeld die van Brian Farley, voormalig bondscoach van het Nederlands honkbalteam. Hij gaat in op de vraag welke data je nodig hebt voor succesvol leiderschap, en hoe je die data het beste kunt inzetten. Farley laat zien hoe het mogelijk is om onmogelijk geachte overwinningen te boeken, door het combineren van data en people management.

Edwin Bestebreurtje, partner van FIER Automotive, gaat in zijn workshop in op de vraag:

Heeft u dagelijks inzicht in de aantrekkelijkheid van uw occasionaanbod? Hij reikt praktische handvatten aan, waarmee u uw remarketing resultaten kunt verhogen door middel van real-time occasiondata.

Geven en terugkrijgen

En Gerben van Ouwendorp van Telegraaf Media Groep gaat in op het gebruik van Google Analytics en andere tools. Want hoe interpreteer je eigenlijk al die data? Van Ouwendorp geeft tips en tricks waar iedereen meteen mee aan de slag kan.

Het Remarketing Event wordt afgesloten door trainer en bestsellerauteur Jos Burgers. Op een prikkelende en vaak humoristische wijze legt hij uit wat de kracht van geven is, en wat je daarvoor terug kunt krijgen.

Het Remarketing Event wordt gehouden in Hotel Van der Valk, Veluwezoom 45 in Almere. Aanvangstijd is 12.00 uur. Aanmelden kan nog, via www.remarketingevent.nl.

Foto Meindert Schut: Meindert Schut is dagvoorzitter tijdens het Remarketing Event.

© 2021 EXPOMotion
info@expomotion.nl M +31 (0)6 26 110 245
Deel deze pagina: