Beurs Expo goed bezocht
 

Fleet Event breidt uit met online Fleet Lounges Live!

Almere 28 mei 2020 - Het jaarlijkse Fleet Event, uitgesteld tot 30 oktober, krijgt tot die tijd vier extra, online Fleet Lounges Live! Vanuit een professionele uitzendstudio in Almere, met vaste tafelhost Frank van Klink, worden maandelijks verschillende onderwerpen behandeld die fleetmanagers handvaten moeten geven in deze (post) coronatijd. De eerste aflevering is op 24 juni.

Het fysieke event op 30 oktober wordt dan een hybride eventconcept waar zowel bezoekers en partners fysiek kunnen netwerken en kennis op doen, als wel online via streams en webinars.

Het Fleet Event en de daarbij horende Fleet Lounges Live! zijn een van de weinige evenementen waarbij alles is gericht op de eindverantwoordelijke voor wagenparken, van hr-medewerkers tot mobiliteitsmanagers, van ceo’s tot facility-managers. De samenwerking met het magazine Fleet & Lease, de online titel TrendsinAutoleasing en ‘adressenleverancier’ Smart Profile zorgt voor een continue aanwas van nieuwe bezoekers. Die focus op de eindgebruiker blijft gehandhaafd, ook in deze nieuwe opzet, benadrukt organisator Patrick van Tilburg van EXPOMotion. “Het was en blijft een ijzersterke formule. Uit een onlangs gehouden enquête onder de bezoekers van afgelopen edities blijkt er veel behoefte te zijn aan gedegen, niet commerciële informatie hoe het mobiliteitsbeleid in deze coronatijden vorm te geven en daarna. De ruim 250 fleetmanagers die zich al hadden ingeschreven voor de afgelopen vervallen maart-editie, blijken en masse geïnteresseerd in de online Fleet Lounges Live!.”

Op 24 juni (aanvang 16:00 uur) trapt de eerste Fleet Lounge Live! af. In een uitzending van een uur zullen een viertal onderwerpen worden behandeld. De presentator van de lounges, een ervaren dagvoorzitter uit de mobiliteitsbranche (naam wordt binnenkort bekend gemaakt) smeedt het tot een lopend ‘kort & bondig’ geheel. Vervolgens is er een maandelijkse uitzending – de hele zomer door! Bezoekers, die zich moeten registreren om de uitzending gratis te kunnen volgen, krijgen tevens handvaten aangereikt om per onderwerp verdieping te zoeken. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om online vragen te stellen en om 'virtueel’ te kunnen netwerken.

Thema’s voor de eerste Fleet Lounge Live?
Onderwerpen zijn (onder voorbehoud): Hoe maken we ons mobiliteitsbeleid en leasecontracten coronaproof? Hoe verleid je mensen zoveel mogelijk thuis te werken en zich aan te passen aan het corona-mobiliteitsbeleid? Wordt het nu eindelijk wat met de deelauto? Van Tilburg: “Onderwerpen genoeg in deze tijd waarin het voor veel partijen vaststaat dat mobiliteit blijvend verandert. Het online platform dat we hebben gebouwd, biedt ook veel mogelijkheden om gericht, flexibel en interactief kennis te vergaren. Wat dat betreft is de opzet van het Fleet Event ook blijvend veranderd. De Fleet Lounges Live! zijn blijvertjes.”

Geïnteresseerde voor de 1ste Fleet Lounge Live! op 24 juni a.s. kunnen nu hier gratis aanmelden.

© 2021 EXPOMotion
info@expomotion.nl M +31 (0)6 26 110 245
Deel deze pagina: