Beurs Expo goed bezocht
 

Hoge waardering voor Remarketing Event 2013 in Brussel

Deelnemers aan het Remarketing Event 2013 in Brussel hebben dit congres een hoog rapportcijfer gegeven: 7,4. Meer dan 85% van de bezoekers zou het event aanbevelen bij relaties, terwijl liefst 96% vindt dat zijn of haar persoonlijke doelstelling is gerealiseerd.  Dat blijkt uit de bezoekersenquete die na afloop is gehouden en door meer dan 50% van de deelnemers is ingevuld.

Het derde Belgische Remarketing Event is op 10 oktober gehouden in het Diamant Conference en Business Center in Brussel, wat overigens een goede 7.8 kreeg als beoordeling van alle bezoekrs. Het thema was ‘Ontdek het DNA van uw klant” en u vindt een uitgenreide samenvatting van de dag op deze website.

“Uit deze cijfers kun je een paar dingen afleiden”, vertelt organisator Patrick van Tilburg van EXPOmotion. “Om te beginnen natuurlijk dat de bezoekers tevreden zijn, maar ook dat ze belang van een speciaal congres over remarketing inzien. De cijfers zijn een extra steun in de rug om door te gaan met het ontwikkelen van een remarketing platform, zowel in Nederland als in België. Remarketing is een vak en dat verdient professionele activiteiten zoals een toonaangevend congres”

Een beeldverslag van het Remarketing Event 2013 in België, vindt u hier.

Wilt u een uitgebreide uitslag van de enquête verkrijgen en met de organisatie bespreken? Neem dan met ons contact op.

© 2021 EXPOMotion
info@expomotion.nl M +31 (0)6 26 110 245
Deel deze pagina: