Beurs Expo goed bezocht
 

Nieuw congres voor EXPOMotion

Nieuw jaarlijks congres over wagenparkbeheer

Almere, 22 september 2014. Kennis delen en netwerken, dat is in het kort de doelstelling van het Fleet Event. Dit nieuwe evenement over wagenparkbeheer wordt voor het eerst gehouden op woensdag 26 november a.s. in Van der Valk Hotel Houten. De organisatie is in handen van EXPOMotion, dat al een aantal jaren met veel succes het Remarketing Event in Nederland en België organiseert.

Het Fleet Event is bedoeld om iedereen die direct of indirect bij wagenparkbeheer betrokken is, te informeren over de nieuwste ontwikkelingen in dit vakgebied. Het jaarlijks terugkerend congres wordt dé ontmoetingsplaats voor de fleetprofessional. “In de markt is duidelijk behoefte aan een dergelijk evenement”, zegt organisator Patrick van Tilburg. “Er is ruimte in de kalender naast de bestaande evenementen. Dat komt mede door het wegvallen van de Fleet Expo als zelfstandig beurs.” Van Tilburg is degene die in 2004 de Fleet Expo als beurs opstartte en organiseerde in Expo Houten.
Hij ziet het Fleet Event niet als een concurrent van bestaande evenementen, maar als een aanvulling. “Het Fleet Event kent een eigen dynamiek. We zijn gericht op hoogwaardige informatie en het netwerken speelt bij ons een grote rol. Via Fleet Event kan iedere fleetprofessional een optimaal contact houden met de markt.” Naast het Fleet Event op 26 november worden in februari en september ook Fleet Lounges gehouden, beknopte bijeenkomsten die zowel een informatief als een netwerk-karakter hebben.

Toeleveranciers
Het Fleet Event is gericht op iedereen die direct of indirect betrokken is bij fleetmanagement, wagenparkbeheer of mobiliteitsmanagement binnen een organisatie, van HR-managers tot fleetmanagers en van algemeen directeuren tot wagenparkbeheerders.
“We richten ons daarnaast ook nadrukkelijk op de toeleveranciers van de fleetowners”, zegt Van Tilburg. “Dan moet je denken aan bijvoorbeeld track&trace en navigatie, auto-importeurs, leveranciers van ROB, brandstof – en mobiliteitskaarten en overige dienstverleners. Juist bij deze toeleveranciers leeft een grote behoefte aan kennisoverdracht en mogelijkheden tot netwerken.” Het Fleet Event wordt gedragen door verschillende partijen uit diverse segmenten van de markt.

Het Fleet Event wordt met een website ondersteund. Op www.fleetevent.nl vindt men alle informatie over de verschillende live bijeenkomsten, nieuws en overige content van de aangesloten partners en sponsoren. Fleet&Mobility is de mediapartner en zal een actieve inhoudelijke bijdrage leveren aan dit initiatief.

Neemt u voor vragen contact op met de organisatie.

© 2021 EXPOMotion
info@expomotion.nl M +31 (0)6 26 110 245
Deel deze pagina: