Overal te volgen
 

Remarketing Event 2016: Wat is uw afzetkanaal?

Op donderdag 2 juni 2016 is er weer een Remarketing Event met als thema: Wat is uw afzetkanaal? In samenwerking met Automotive-management presenteren wij u een onderzoek naar de huidige en toekomstige diversiteit aan afzetkanalen binnen de Remarketing sector.

Gebruik ik de portalen of liever de online-veiling? Adverteer ik via mijn eigen website of zet ik externe media in en wat is dan mijn ROI? Occasioncenter of alles op de export? Deze vragen en meer zullen wij u als onderzoeksresultaten in benchmark presenteren op het Remarketing Event nieuwe stijl.

zet u deze datum vast in uw agenda en download hier uw Outlook Agendabestand of gebruik dit vCalendar-bestand.

Tevens en nieuw op dit brede evenement voor de gebruikte auto sector, is er een informatiemarkt met diverse partners die zichzelf presenteren rondom het netwerkplein, zijn er diverse kennissessies aangeboden door experts uit de sector en kunt u natuurlijk tijdens de remarketing lounge borrel informeel zaken doen met bekende en nieuwe relaties.

Meld u via onderstaande button aan voor dit evenement en wees verzekerd van een plaats tijdens een van de sessies! Hier vindt u de voorlopige opzet van het middagprogramma.

© 2019 EXPOMotion
info@expomotion.nl M +31 (0)6 26 110 245 T +31 (0)36 841 4819 F +31 (0)84 867 4151
Deel deze pagina: