Beurs Expo goed bezocht
 

Remarketing Event verplaatst naar 8 oktober

Almere 31 maart - De komende editie van het Remarketing Event, gepland op donderdag 4 juni, is verplaatst naar donderdag 8 oktober 2020.

Het coronavirus spookt al enige tijd door de evenementenbranche, de organisatie van het Remarketing Event was de laatste tijd dagelijks in contact met locatie, partners en sprekers. Aanvankelijk werd nog gehoopt dat het evenement kon doorgaan, wat ook strookte met de richtlijnen van het RIVM. “Echter zien we sinds begin deze week een duidelijke koerswijziging binnen de sector met betrekking tot het bezoeken en deelnemen aan beurzen en congressen”, zegt Patrick van Tilburg van EXPOMotion. “Uiteraard heeft de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, partners en medewerkers altijd voorop gestaan. Onze partners steunen dan ook ons besluit en hebben aangegeven mee te werken met de verschuiving.”

Gevolgen van de crisis

Om die reden is besloten om het Remarketing Event toch te verplaatsen, en wel naar donderdag 8 oktober 2020. “We zijn nu druk doende om alle bezoekers die zich al hadden ingeschreven, op de hoogte te brengen van deze verplaatsing”, aldus Van Tilburg.

Het dagprogramma op de nieuwe datum blijft grotendeels ongewijzigd maar wordt natuurlijk geactualiseerd. Van Tilburg: “Het programma voor 4 juni was al in ontwikkeling, maar we zullen de aankomende tijd gebruiken om aanpassingen aan te brengen. Want natuurlijk is straks de grote vraag hoe heeft de remarketingsector de corona-crisis overleeft. Hoe kunnen we hier gezamenlijk weer bovenop komen en welke creatieve noodmaatregelen zijn er door autobedrijven en leasemaatschappijen genomen en zijn die innovaties straks de blijvende en nieuwe manieren van remarketing bedrijven? Daar gaan we op 8 oktober natuurlijk op in.”

De registratie-pagina is open en u kunt zich hier aanmelden voor 8 oktober.


Reserveer het Remarketing Event op donderdag 8 oktober 2020 in uw agenda en download hier uw iCalendar of  vCalendar

© 2021 EXPOMotion
info@expomotion.nl M +31 (0)6 26 110 245
Deel deze pagina: