Beurs Expo goed bezocht
 

Remarketing Lounge in teken van Import en Export

Op donderdag 24 september 2015 vindt er weer een Remarketing Lounge plaats in Hotel Almere van der Valk. Deze bijeenkomst duurt van 15.30 uur tot 19.00. Voor deze bijeenkomst dient u te zijn aangemeld.

Titel:       Import In! Export Out?
Spreker: Frank Bolsenbroek 

Over de Presentatie

In laatste drie jaar heeft de parallelle occasionimport zijn beladen imago van zich afgeschud. Waar parallelimport voorheen not-done was voor de premiumsector, is dat nu heel anders. Er worden zelfs meer occasions geïmporteerd dan geëxporteerd. We moéten ook wel omdat het occasionaanbod in eigen land enorm verschraalt. De oorzaak is bekend: het fiscale regime dat volledig bijtellings(milieu)gestuurd de aankoopkeuze beïnvloedt.

Gebruikte autokopers zoeken hele andere occasions dan de auto's die zakelijke rijders nu rijden. Volop kansen dus voor de creatieve used car manager die zijn business internationaal trekt.
De BPM-afdracht kan daarbij het feest breken en completeren. Wat te denken van afnemende aantrekkelijkheid van export? Is dat wel aan de orde? Zaak om goed op de hoogte te zijn van de kansen en bedreigingen die de BPM met zich meebrengt. Frank neemt u mee op ontdekkingsreis over de woelige baren! 

Frank Bolsenbroek is oprichter en directeur van Bolsenbroek & Partners. hij heeft de BPM-taxatie in 2004 zo'n beetje "uitgevonden" en daaropvolgend zijn taxatie-adviesbureau ontwikkeld tot een business met vestigingen in Heumen/Nijmegen en Reeuwijk.

Wilt u deze bijeenkomst bijwonen? Vraag dan via deze link uw registratiecode aan.

© 2021 EXPOMotion
info@expomotion.nl M +31 (0)6 26 110 245
Deel deze pagina: