Beurs Expo goed bezocht
 

Wagenpark beheren, kiezen of delen?

Op donderdag 10 september a.s. vindt de tweede Fleet Lounge plaats in Hotel van der valk Houten. Hier krijgt u, in een dynamische netwerkomgeving, hoogwaardige Fleetmanagement vakinformatie. Natuurlijk is er ook alle ruimte om te netwerken met branchegenoten. De organisatie en haar partners nodigen u van harte uit om deel te nemen! Deelname is alleen gratis voor Fleetowners en wagenparkbeheerders. 

De prsentatie start om 16.00 uur en we eindigen de netwerkborrel om 19.00 uur.

Wagenpark beheren, Kiezen of Delen?

Er is de laatste jaren volop geïnnoveerd in systemen die het beheer en de support van wagenparken efficiënter en beter maken. 

Elke keer weer een procentje van een procentje efficiencywinst. 

Is dat wel de meest effectieve weg? Want misschien ligt de grootste winst als het gaat om autokosten voor organisaties wel helemaal niet in de techniek, maar in het slechten van het onrealistische beeld dat we van de auto hebben en waar we ons naar gedragen. 

Ook de zakelijke auto staat minimaal 80% van de tijd stil. Kijk maar naar de wagenparken van een gemiddeld middelgroot tot groot bedrijf. Zolang we de auto blijven zien als een individueel verworven recht zal dat ook altijd zo blijven. 

Maar wat als we die auto's nu eens als collectief recht gaan zien. En gaan sturen op collectief gebruik? Inclusief incentives voor gebruikers om 'hun' auto's zo veel mogelijk te delen. Dat er nu techniek beschikbaar is waarmee het mogelijk is om auto’s te reserveren, te openen en te gebruiken, is dan wel erg mooi meegenomen. Van werknemer naar “deelnemer” en van werkgever naar “deelgever”. 

Als we op die manier gaan kijken valt er misschien weer wat meer te vermenigvuldigen onder aan de streep. Want dat, zo luidt het spreekwoord, komt na delen. Cees Klaassen is uw loods in de ontdekkingsreis van het zakelijk autodelen en heeft een feilloze radar voor alle gepercipieerde obstakels op de route naar gedeeld autogebruik, zoals verzekeringen voor deelauto's, veilige technologie en het beheer en de beheersing van een gedeelde vloot.

Wilt u deze bijeenkomst bijwonen? vraag dan via deze link uw registratiecode aan.

© 2021 EXPOMotion
info@expomotion.nl M +31 (0)6 26 110 245
Deel deze pagina: